Категория

За нас

Фирма С.К.С Унидизайн ООД е специализирана в производството на мебели и кухни по поръчка, цялостно обзавеждане, обзавеждане за хотели, заведения и офиси.
Интериорните ни проекти са съобразени с индивидуалните потребности и възможности на клиентите с приоритет към качеството на материалите, изработката и оптималното използване на интериорното пространство.

Мебелите произведени от нас са с безкомпромисно качество , ориентирани към нуждите на клиентите ни. Материалите и обкова използвани при създаването на нашите продукти са на водещи европейски фирми и са съобразени с най-новите тенденции и технологии.

Независимо дали сте краен клиент, малка или голяма фирма, начинът по който работим е базиран на идеята, че потребностите на всеки клиент са уникални, за това и нашият подход към всеки клиент е индивидуален.

Ние ценим възможността нашите интериорни решения да бъдат в полза на вашия бизнес и да имат положителен ефект върху вашите служители, клиенти или да допринесат за удобството и уюта във вашия дом.